Termeni, Condiții și GDPR

Date fiscale de identificare a societății

Nume companie: URBAN WEB TREND S.R.L.
CUI: 40394141
RC: J40 /208 /2019
Sediu social: B-dul Mărășești nr. 42, sector 4, Bucureşti

Definiții


Termeni și condiții

Aplicarea Termenilor şi Condiţiilor. Modificarea şi actualizarea acestora
Navigarea pe acest Site, Strategii-Web.ro, deținut și administrat de societatea URBAN WEB TREND S.R.L.,  implică acceptarea în totalitate a Termenilor şi Condiţiilor. Utilizatorul site-ului și/sau Clientul declară că a înţeles pe deplin şi este de acord cu Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos. Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor "Termeni şi Condiţii", fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în niciun fel. Folosind site-ul vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor "Termeni şi Condiţii", respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract.
URBAN WEB TREND S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informaţie din conţinutul Site-ului,precum şi de a actualiza oricând consideră necesar aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă.
Politica online
Site-ul de prezentare este destinat persoanelor fizice, precum și persoanelor juridice, care solicită serviciile și /sau produsele prezentate pe site-ul www.strategii-web.ro. URBAN WEB TREND S.R.L. își rezervă dreptul unilateral de a selecta serviciile și / sau produsele disponibile, de a adauga sau înlatura anumite servicii/produse, de a efectua sau înceta oricând anumite campanii publicitare, precum și de a efectua orice modificare cu privire la prețul serviciilor/produselor.
Accesul pe Site poate fi restricționat anumitor Utilizatori sau Clienți, în cazul în care proprietarul Site-ului consideră că are motive justificate să considere că este prejudiciat prin activitatea /conduita respectivului Utilizator/Client sau că se încalcă acești Termeni și Condiții, se comite un caz de fraudă sau se încalcă legea aplicabilă. Utilizatorul/Clientul al cărui acces pe Site, a fost astfel restricționat se poate adresa cu o solicitare departamentului de relații cu clienții, arătat la secțiunea "Contact", pentru a fi informat cu privire la motivele restricționării.
Procedura de efectuare a comenzii
Pentru a beneficia de serviciile/produsele prezentate pe www.strategii-web.ro, Utilizatorul poate folosi pagina de contact în vederea unui acord privind prestarea acestor servicii.
Pentru realizarea unui acord de ambele părți, este necesar ca Utilizatorul să descrie cât mai bine afacerea și intențiile sale, împreună cu serviciile dorite.

Plată și Avans
Pentru a se asigura că Utilizatorul/Clientul are intenții bune și pentru a elimina posibilitatea unei fraude, Adminstratorul cere un avans de minimum 50% pentru clienții noi cu care Administratorul nu are un istoric de colaborări. Pentru clienții existenți, plata se poate face după prestarea serviciilor sau oferirea produselor.

Avansul NU se returnează în cazul în care Utilizatorul/Clientul nu mai dorește serviciile alese, deoarece www.strategii-web.ro își planifică atent clienții și rezervă zile specifice din săptămână, iar retragerea unui Utilizator/Client presupune un timp mort, în care www.strategii-web.ro putea oferi servicii de promovare online altui Utilizator/Client.

Modalitățile de plată acceptate sunt următoarele:
- Plată în numerar (București)
- Plată prin transfer bancar
Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:
Când efectuați plata vă rugăm să indicați numărul de contract sau al facturii.
Vă rugăm să transferați suma în următorul cont:
Nume: URBAN WEB TREND SRL
IBAN: RO78INGB0000999908729216
Banca: ING


Ne rezervăm dreptul de a ne reatrage dintr-un acord/contract din mai multe motive, printre care:
- Proiectul nu poate fi realizat din varii motive
- Identificarea unei erori în informațiile despre produse/servicii, inclusiv un preț eronat sau o ofertă promoțională
- Clientul nu oferă informațiile necesare pentru buna desfășurare a parteneriatului (date de acces, informații folositoare pentru realizarea proiectelor, etc)
- Clientul nu a achitat avansul perceput

Facturare şi plată
Pe baza datelor furnizate de Client, URBAN WEB TREND S.R.L. va emite către Client factura în format electronic și o va trimite Clientului la adresă de e-mail furnizată de acesta, alături de un contract de prestări servicii.
Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii, respectiv:
- Plată în numerar (București)
- Plată prin transfer bancar
Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:
Când efectuați plata vă rugăm să indicați numărul comenzii de pe site sau numărul facturii.
Vă rugăm să transferați suma întreagă în următorul cont:
Nume: URBAN WEB TREND SRL
IBAN: RO78INGB0000999908729216
Banca: ING
Alte mențiuni:
Nu se acceptă carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată!
Va rugăm să aveți grijă la e-mail-urile de tip phishing.

Promovarea produselor
Pentru promovarea Serviciilor/Produselor, proprietarul magazinului poate trimite Newslettere Utilizatorului/Clientului în mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, cu asigurarea/respectarea confidențialității privind datele furnizate de Utilizator/Client.
Diverse
În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.
Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.
NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE
Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Strategii-Web.ro și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.
Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Nume companie: URBAN WEB TREND S.R.L.
CUI: 40394141
RC: J40 /208 /2019
Sediu social: B-dul Mărășești nr. 42, sector 4, Bucureşti
Politica de confidențialitate - GDPR 2019
CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara Strategii-Web.ro. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre (către firmele de curierat cu care colaborăm pentru a vă putea expedia contractul de prestări servicii, către programul de facturare Saga pentru a vă putea emite factura fiscală etc).
CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.
CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Strategii-Web.ro prin intermediul formularului de contact, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.
Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori Strategii-Web.ro prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe Strategii-Web.ro, puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.
Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Strategii-Web.ro, cu excepția următoarelor situații:
* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți un parteneriat deschis care nu a fost încă finalizat;
* aveți o datorie neplătită la Strategii-Web.ro, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la Strategii-Web.ro a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:
* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* anunțând în mod expres acest lucru prin orice mijloc de contact disponibil pe site (mail, formular de contact, telefonic etc)
Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca Strategii-Web.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, Strategii-Web.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Strategii-Web.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă Strategii-Web.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.
Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa strategiiweb@gmail.com.
RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa strategiiweb@gmail.com, menționând “GDPR” în subiectul mesajului.
DREPTUL DE A DEPUNE O PLÂNGERE LA O AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE:
Dacă sunteți de părere că Strategii-Web.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
ACTUALIZĂRI ALE NOTIFICĂRII DE CONFIDENȚIALITATE:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.
DE CE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona serviciile oferite pe Strategii-Web.ro, prelucrând parteneriatele. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și sugestiile. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru încheierea unui acord și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.
CE TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:
* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, dar și adresa de facturare;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre credit;
* informații despre acorduri, contracte sau parteneriate.
Dacă aveți un cont pe Strategii-Web.ro, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:
* contul sau codul de membru;
* istoricul despre acorduri, contracte sau parteneriate.
CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?
Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii pentru care ați optat dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Verificarea identității sau verificarea creditului de către agenții de informații privind creditul și de către agenții de colectare a creanțelor.
Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.
PENTRU CÂT TIMP VĂ SALVĂM DATELE?
Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul. Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an. După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.
COOKIE-URI
Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Simpla vizitare și utilizare a site-ului Strategii-Web.ro reprezintă că sunteți de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.
Cum folosim cookie-urile?
Utilizăm cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile dumneavoastră dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă conectați la site. Vom folosi cookie-uri pentru a vă salva serviciile favorite.
Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a serviciilor, pentru a verifica dacă vizualizați site-ul.
Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a vă oferi materiale de marketing relevante.
Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.
De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a vă oferi marketing pe alte site-uri/canale.

Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a vă prezenta materiale relevante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu